Eipä olisi arvannut tätä päivää vappupäiväksi, ellei olisi kalenteriin katsonut. Kotonakaan ei sen kummempaa rekvisiittaa ole kuin vappupalloja, ylppäripipo on ties missä laatikon pohjalla. Eipä sitä tuonne leikkipuistoon oikeen viitsi päähän laittaa, kun siinä hiekkalaatikon reunalla seisoskelee. Tuhottoman kylmä keli, vaikka muuten kaunis oli. On onneksi helteisiä vappujakin mielessä.

Kylläpä  posti kulkee hitaasti rapakon takaa.Olen pari viikkoa odotellut kevään IKta saapuvaksi. Jospa se tällä viikolla suostuisi tulemaan.

Yhtään neuletta ei ole tällä hetkellä puikolla, mikä on todella harvinaista. Virkkaustyötä pukkaa nyt vuorostaan, se ikuisuustyö esterin kassi ei ota valmistuakseen. Eilen innostuin  virkkaamaan pikku kisun, siitä syntyi kova kisa, kuka lapsista sen ehtii ottamaan. Jokainen tulee saamaan omansa, sittenhän ne ei enää yleensä kiinnosta, kun niistä ei tarvitse taistella.

Kamera näköjään saa olla rauhassa, ei enää tähän aikaan illasta jaksa alkaa sitä purkamaan. Josko tuleva vkonloppu olisi jo hieman rauhallisempi, hope so.