Tilasin YLI kaksi viikkoa sitten Novitalta pläjäyksen lankoja, eikä niitä vieläkään näy eikä kuulu. Odotin tänään malttamattomana postia, koskapa olen kotona sairaan esikoisen kanssa. Olisi ollut oiva tilaisuus hurauttaa tänään postiin hakemaan armaat lankani. Mutta ei, kauhea pettymys paljastui kun kipitin pakkasessa postilaatikolle. Siellä oli ainoastaan AkuAnkka. Onhan minulla toki lankoja yli 8 kg, mutta ne uudet langat olisivat pääseet heti puikoille. Ei auta kuin ottaa lakin tekele käteen ja jatkaa neulomista.

Soitin Novitalle ja pahoittelivat kovin kiirettä. Tilaukseni pitäisi olla huomenna perillä. Nyt pitää saada keskeneräiset äkkiä valmiiksi.

Innostun näköjään aina liikaa tietyistä malleista, tai sitten sukulaiset. Kumpia tässä nyt sitten syyttäisi. Kun muutenkin teen kaksin kappalein asusteita tuplille, niin sukulaiset himoitsee vielä samanlaisia. Nyt on menossa jo neljäs Modan ohjeella tehty lakki lapselle, ja täytyy myöntää se on jo tylsä tehdä. Seuraavan kerran opettelen sanomaan EI!